Vanilija

by Svemirko

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
03:39
3.
4.
03:10
5.
6.
02:20
7.
8.
9.

about

"Vanilija" je zbirka intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih emo-macho pop pjesama, novog derivata synthpop žanra koji je svojevremeno žario i palio među širim slušateljstvom zemalja koje nastanjuju narodi južnih Slavena. Žanr je to koji ponovo i sigurno zauzima svoje zasluženo mjesto na festivalskim pozornicama, u klubovima kao i u eteru radio postaja diljem svijeta.

Album je Vuković snimao, miksao i producirao sam, mastering je odradio Lionel Williams alias Vinyl Williams, a dizajn naslovnice potpisuje Jeremy Nealis.

Napisan tijekom posljednjih zemaljskih godinu dana “Vanilija” je svojevrsna poruka autora napisana iz perspektive otuđenog bića koje promatra planet, događaje i ljude, te svoje razumijevanje i misli putem frekvencija i valnih duljina odašilje svim bićima na Zemlji. Zajedno sa svojim prijateljima, članovima eklektičnog plemena modernih vračara i vračeva, Svemirko će od ljeta 2017. godine predstaviti svoje glazbene radove i uživo na pozornicama diljem Balkana.

credits

released January 27, 2017

Snimano i Miksano: Studio Kučerina 15, Didina Soba
Mastering: Lionel Williams a.k.a. Vinyl Williams
Omot: Jeremy Nealis

Izdavač: više manje zauvijek
vmz.d1
2017.

www.facebook.com/svemirkosvemirko/
www.facebook.com/visemanjezauvijek
visemanjezauvijek.com

tags

license

all rights reserved

about

Svemirko Zagreb, Croatia

Svemirko je alias Marka Vukovića, glazbenika i producenta porijeklom iz Đakova s trenutnom adresom boravišta u Zagrebu. U prošlosti je izdavao pod raznim pseudonimima od kojih su vjerojatno najpoznatiji Kimekai i Nikonar, no ovdje se radi o nečem potpuno novom i drugačijem. ... more

contact / help

Contact Svemirko

Streaming and
Download help